Merken gezichtsbehandeling

Skin Coach product Hannah

hannah, geef je huid een kans!

hannah is een Nederlands merk dat staat voor huidverbetering. Door een intensieve training verandert de schoonheidsspecialiste in een huidcoach. De ouderwetse behandelmethodes worden overboord gegooid waardoor u een unieke behandeling ervaart. Het hoofddoel van deze producten en behandelingen is het stimuleren van de doorbloeding. Hierdoor geef je de huid de kans om zichzelf te herstellen en te verbeteren. Verwacht u meer van uw schoonheidsspecialiste? Boek dan een hannah experience, samen met de huidcoach wordt er een plan gemaakt om uw huid te verbeteren.

 

Juliëtte Armand

Het merk Juliette Armand is opgericht in 1992 in Griekenland door chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou. Beiden besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche. Het doel is om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek. Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere door de productlijnen ELEMENTS en SKINBOOSTERS. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld en hebben een synergetische werking met de producten voor thuisgebruik. Door de intensiteit hiervan zijn deze uitermate geschikt om in kuurverband te gebruiken.

OPI, the World leader in nailcare!

U kunt bijna geen tijdschrift meer openslaan zonder dat u een unieke kleur nagellak van OPI ziet staan. Maar OPI is meer dan trendy nagellak met gekke namen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een professionele productlijn voor manicure en pedicuresalons. Bij Skin Coach worden alle manicure en pedicure behandelingen uitgevoerd met deze producten. We proberen de nagellakcollectie up to date te houden waardoor uw nagels gelakt kunnen worden in de nieuwste kleuren.