Behandelingen

Skin Coach Daniëlle van Groningen Schoonheidsspecialiste Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van hannah of Juliëtte Armand. Vooraf aan deze behandeling krijgt u een huidanalyse en word uw vocht, vet en ph waarde gemeten met de hannah Skin Analyzer.
Afhankelijk van deze meting en uw wensen word de behandeling samengesteld op uw huid.

hannah

 

hannah Meet&Treat- Let’s try hannah -45 min.
De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!
€ 50,00
hannah Xpress – The hour of power -60 min.
In de 60 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geven wij gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.
€ 60,00

hannah Xperience – The total package -90 min.                                        Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

€ 90,00

Juliëtte Armand

 

Office Treatment – 30 min.

In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat.

€ 45,00

Skinbooster Apocalypsis Boost Therapy – 60 min.

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van zoetwatersponsen. De combinatie van intensieve behandeling en producten voor thuisgebruik zorgen voor een gladde huidstructuur, een egalere teint, en rimpels en fijne lijntjes worden effectief aangepakt.

prijs op aanvraag*

Apocalypsis Phytopeel Therapy – 60 min.

De phytopeeling stimuleert snelle celvernieuwing. De veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld om rimpels, littekens en huidverkleuringen tegen te gaan. De peeling is tevens zeer effectief voor het bestrijden van acne.

prijs op aanvraag*

Sensi Therapy – 60 min.

Deze behandeling is gericht op het bestrijden van huidirritaties en zorgt tevens voor een huid die voldoende gehydrateerd blijft. Daarnaast ondersteund de Sensi Therpay het genezingsproces in de huid. Deze behandeling is zeer geschikt voor gevoelige huidjes.

prijs op aanvraag*
* De gemiddelde prijs per behandeling is € 75,00 echter bereik je het mooiste resultaat als deze behandelingen in kuurverband gedaan worden. Hiervoor kunnen wij een intake afspraak plannen en samen het behandeltraject en de prijs bepalen. Voor meer informatie belt of mailt u mij gerust!
 

Pedicure

 

Pedicure – 45 min.

Tijdens deze behandeling worden uw nagels geknipt en/of gevijlt. Problemen zoals overmatig eelt, likdoorns of een ingroeiende nagel worden verholpen. Na afloop een korte voetmassage met een voedende voetcrème.

€ 29,50
Nagels lakken met OPI nagellak – 10 min. € 10,00
Gellak met Orly gelfx – 20 min. € 20,00